Iken Starova , Partizani pa trajner …

Filed under: Sporti shqiptar |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Sulejman Starova nuk do të jetë më trajner i Partizanit, pasi sot ai ka pasur një takim me presidentin Demi dhe ka vendosur të largohet,
Sa duket deklarata e Guerrils, që e akuzonte atë për dështimin e sezonit të shkuar, ka dhënë ndikim të menjëhershëm.Tekniku kryeqytetas zëvendësoi Sormanin në pjesën e parë të sezonit, ndërkohë që nuk ia arriti dot të shpallej kampion.