Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Romela Begaj kampione bote ne peshengritje .

Filed under: Sporti,Sporti shqiptar |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Peshëngritësja shqiptare Romela Begaj na bëri krenarë të gjithëve kur mori medaljen e artë në peshëngritje për femra, në stilin e shkëputjes për peshat 69 kg.

Peshëngritësja që na bëri të gjithëve krenarë sapo është ktheyr në atdhe, dhe ka dhënë një deklaratë për mediet, ndërsa thekson se këtë medalje ia dedikon të gjithë dashamirësve dhe Shqipërisë.

“Ky ishte një start shumë i mirë si për mua dhe të gjithë shqipëtarët. Dëmtimi është dëmtim gara ka të papritura dhe kjo ishte një arritje për mua dhe Shqiperine. Këtë fitore ia dedikoj të gjithë dashamiresve dhe Shqiperise. Ky është starti medalja olimpike eshte ende larg”, tha Begaaj ndër të tjera para gazetarëve.