Ndahet nga jeta ish-Ministri i Energjitikës, Dritan Prifti

Filed under: Kronika e zeze,Shqiperia |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Ndahet nga jeta në mënyrë të parakohshme ish-ministri i Energjetikës, Dritan Prifti.Dritan Prifti vuante nga një sëmundje agresive të gjakut prej një viti dhe për këtë shkak ai kishte hequr dorë dhe nga jeta publike dhe politike.Prifti i ishte nënshtruar së fundmi një operacioni në Itali.