Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Skandal në Serbi: Babai biologjik i kryeministrit serb Vuçiç është shqiptar?

Filed under: Kosova |

Pas lajmit ekskluziv se daja i kryeministrit serb Vuçiç ka qenë ustash në Serbi, nëpër kulaoaret mediatike po përflitet për një skandal tjetër që ka të bëjë me kryeminsitrin serb Aleksandasr Vuçiç. Ky lajm siç përcjellin mediat kroate po përhapet më shpejt se virusi i ebolës. Lajmi ka nisur të shqetësojë serbët se gjoja ky ka të bëjë me fakstin se Vuçiç do të jetë i detyruar ta pranojë Kosovën. Serbet mbrohen duke thënë se këto skandale janë skenare të perëndimit ku ngjashëm sikur për ish kryeminsitirn kroat Ivo Sanader që e kushtëzuan me video xhirimet dhe skenat e nxehta me nënkryetarin e partisë demokratike serbe Miodrag Rakiç, përcjell albtime duke u thirrur ne gazetën kroate dnevno.

Lajmi që përcjell gazeta kroate ka të bëj me babain bioogjik të Aeksandar Vuçiçit. Në të vërtetë ato paraqesin personin në foto që i përngjan shumë kryeministri serb, dhe bëhet fjalë për një shqiptarë të quajtur Fahrim Musiju i cili më parë kishte punuar në Radio Teevizionin e Serbisë, ngjashëm sikur edhe nëna e Vuçiçit. Deri më tani zyrtarët serb kanë heshtur për këtë fakt.

Albtime