Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pergjigju Ali Ahmeti kush ia dha UDB-së, CD-të?

Filed under: Ilirida,Politike |

lufta-2001
Murat Jashari

Vëllai i Ismet Jasharit-Komandant Kumanovës pyet Ali Ahmetin

“Letra e Shenjtë Nr. 4”.

Përcjellësit deri në sallë shqiptarë ishin?
202. Sa ishin?
203. Misioni kryesorë ishte, me ju ofrua atdhetarëve, enveristëve idealistëve, apo?
204. Pastaj me ua bërë kurthin, me i arrestuar apo me i vrarë, apo?
205. Kjo do të thotë edhe ti je anëtarë i asaj partie që është formuar më 1988-90, që themelues janë; Xhavit Haliti, Kadri Veseli, Hashim Thaçi, Fatmir Limaj etj.
206. E dijë më tani se turp nuk keni, por habitem, si u kamufloni, për të ruajtur misionin që keni apo e keni kryer, ju ndreqni shtatore, buste, bile edhe jepni pare për me ndreqë edhe ndonjë shtëpi familjeve të dëshmorëve p.sh. familjes së Agim Bajramit, të Afrim Zhitisë, a është kështu?
207. Pse jeni tjetërsuar?
208. Pse jeni kundër atdhetarëve, idealistëve dhe enveristëve?
209. Pse e mësuat këtë zanat?
210. Me i vrarë –sepse, ishin; me mendjet, shpirtrat e zemrat për popull e atdhe. PSE?
211. Po për çka keni qenë ju si surrat?
212. Zanatin oficerët ua kanë mësuar që të zbuloni e t´i spiunoni tek oficerët e juaj apo?
213. A kanë emra e mbiemra ata oficerë?
214. Femra a keni oficere?
215. Kush ta la pseudonimin Abaz Gjuka?
216. A e dinë kush ka qenë Abaz Xhuka?
217. Pse po ia fëlliqë për së vdekuri emrin atij trimi?!
218. Jam i zhgënjyer shumë, sepse edhe unë kam dhënë pëlqimin që ti të jesh në krye të asaj lufte « çlirimtare », apo?
219. Pse e qitët në kurth Arif Seferin?
220. Ai, ishte Kryetar Koordinues i LPK-së për IRJM dhe Komandant për IRJM, apo?
221. Arif Seferi ishte anëtarë i Komitetit Drejtues i LPK-së (gjithsejtë gjashtë kanë qenë), ju për këtë arsye e spiunuat?
Afrim Zhitia, Fadil Vata, Xhemajli Berisha, Behajdin Allaqi, Fahri Fazliu dhe Arif Seferi, apo? – PSE?
222. Kush i dha urdhër Nazmi Beqirit, e ky e mori me vete Ulusi Beqirin dhe Menderez Zendelin, (ky i fundit i rrethit të Preshevës) dhe shkuan në Shtrazë , e thyen derën e shtëpisë së Arif Seferi, më 18 Qershor 1992 dhe aty brenda në shtëpi ka pasur materiale, që ja kemi dërguar ne prej Zvicrës, shaptilograf e shumë materiale të tjera dhe Nazmiu ia ka dorëzuar oficerit të vet, pra, UDB-së dhe atë ditë Arifin e kanë arrestuar dhe mbas 5 ditëve nga torturat ka dhënë shpirt., -PSE?
223. Po të ishin gjallë Arif Seferi, Beqir Limani e Naser Hani, ti Ali qeni i keq, akoma ishe në Zvicër, apo?
224. Për ta bërë IRJM Republika Makedonia i keni spiunuar e vrarë atdhetarët, 105 djem nënash e baballarësh dhe shumë djemve të tjerë ende gjymtyrët iu u kullojnë gjak o pis, a është kështu?
225. Në fillim-prilli 2001, në Prizren të nxjerra në dhomën tjetër, ishim vetëm unë e ti kur të pyeta; a ti e ke marrë Nazmi Beqirin apo ta kanë sjellë, nuk fole. Të thashë se është Oficer i UDB-së, heshte apo?
226. Të thashë se, kjo luftë s’qenka çlirimtare, por për rregullimin kushtetues nga IRJM në Republika Makedonia, a është kështu?
227. Kush ia dha UDB-së, CD me të dhënat e Brigadës 113 , “Ismet Jashari”?
228. Më 7 gusht 2001, mbas 16 viteve në mërgim, po kthehesha në Vendlindje, thellë në pyll ishim duke zbritur për Brezë, kush i kishte qitë ushtarët me më vra mua e shoqëruesit?
229. Një dëshmitar e keni vrarë, apo?
230. Një është gjallë dhe nuk vdes, jo, -pa cofë ti!
231. Sa miliona CHF ia keni dhënë Shefit Xhaferit për me ia mbyllur gojën?
232. Me ato pare të Fondit “Liria Kombëtare” ka ble 7 banesa në Kanton të ZUG dhe 4 banesa në Kanton Lozanës, a është kështu? VIJON – SHQIPTARI.EU
MURAT JASHARI
manastiri337@gmail.com