Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Foto lajm/ New York Times kujton pushtimin nga Serbia në 20 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Filed under: Kosova,Shqiperia Natyrale |

The New York Times ka kujtuar 20 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës nëpërmjet një foto të publikuar në faqen zyrtare në Instagram. Foto është realizuar nga fotoreporteri Andrew Testa, në vitin 1999, ku Kosova ishte pushtuar nga Serbia.
Në këtë shkrim New York Times tregon rrugëtimin e Kosovës që nga pushtimi Serb e deri në ditët e sotme.
Në foton e publikuar, fotografi i njohur ka fiksuar momentet e vështira të kosovarëve; me fëmijë në duar e nëpër male pas bombardimeve dhe prishjeve të shtëpive të tyre nga serbet.