Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Video/ Ardit dhe Anna Gjebrea surpriza e Këngës Magjike

Filed under: Showbiz |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Ardit Gjebrea është ngjitur në skenë kësaj radhe si këngëtar me shoqëruesen më të veçantë që mund të ketë patur ndonjëhere, të bijën Anna. Ata kanë interpretuar një këngë të re të kompozuar enkas për mbrëmjen e sotme, finalen e Këngës Magjike. Vargjet i kushtohen pikërisht dashurisë hyjnore baba-vajzë. Publiku duartrokiti fort duetin Gjebrea.