Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Video +18/ Klaudia Pepa provokon hapur, një mesazh erotik në videon e saj?

Filed under: Showbiz |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Balerina Klaudia Pepa nuk di të ndalet. Instagrami i saj prej kohësh mbushet plot me foto provokuese të cilat shpesh kanë shkaktuar zhurmë të madhe mediatike, dhe komente të shumta nga ndjekësit.