Motrat Chloe & Lauryn Goodman te lene pa fjale ….

Filed under: Showbiz |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Festat për këtë vit ishin të shumta për motrat Goodman dhe nisën herën, madje për to pati edhe disa ditë në Maldive.Megjithatë, Chloe dhe motra e saj Lauryn Goodman nuk mund të zhyteshin në dëshpërim dhe vazhduan pushimet edhe gjatë kësaj jave.Ato janë fotografuar në një pishinë në Los Angeles ku dukeshin me të vërtetë të mrekullueshme.