Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Modelimi i kërthizës po kthehet në trendin më të përhapur të kirurgjisë plastike

Filed under: Showbiz |

Kirurgjia plastike është kthyer në një trend. Shumë tipare të trupit femrat por edhe meshkujt kanë tendencën ti bëjnë ashtu siç dëshirojnë, ose si një personazh i caktuar të cilin pëlqejnë. Por nëse mendonit se kirurgjia plastike praktikohet vetëm në tiparet e dukshme të trupit, e keni gabim.

Mjekët së fundmi kanë treguar një trend në rritje të kirurgjisë plastike. Bëhet fjalë për modelimin e kërthizës. Nëse ju duket e habitshme, nuk ka përse. Shumë femra së fundmi kanë kërkuar të kenë një kërthizë si Emily Ratajkowski dhe Jessica Simpson. Epo njerëzit janë të çuditshëm.