Kendall & Kylie Jenner mahnitese ne koleksionin e ri te rrobave te banjes .

Filed under: Showbiz |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Ato kanë ndjekur gjurmët e “biznesit” nga familja e tyre që nga mosha e hershme.Kendall dhe Kylie Jenner dëshmuan se ishin me të vërtetë bijat e Kris Jennerit, ndërsa vazhdonin të bënin më së shumti famën e tyre të yjeve. Modelja, 21 vjeç, dhe motra e saj 19-vjeçare, treguan talentet e tyre për t’u paraqitur ndërsa tregonin linjat e tyre të nxehta në një sërë veshjesh të reja nga rreshti i fundit në rangun e tyre.Duke nxjerrë shumicën e pjeseve private të saj, Kendall tregoi këmbët e saj të gjata në rroba banje te kuqe te cilat ishin te prera larte , duke treguar stilin e saj të lehtë.Duke vazhduar shfaqjen e saj të butë, ajo u rrëshqit në një copëz të maskuar , ndërsa ajo u paraqit kundër qiellit të qartë blu. Dhe Kylie ndoqi shembullin, duke modifikuar një bikini të pikturuar në pikturë njëngjyrëshe, e cila theksoi stomakun e saj të sheshte. Koleksioni më i fundit i Kendall + Kylie i motrave është i disponueshëm ekskluzivisht per nje stilist te famshem .