JLO e shkelqyer ne koncertin e radhes .

Filed under: Showbiz |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

47 vitet mbi supe nuk e kanë ngadalësuar dhe në çdo skenë që ngjitet ajo shfaq gjithnjë maksimumin.
Jennifer Lopez ndezi Las Vegasin me performancën e saj për “Macy’s Fourth of July Fireëorks”, ku tregoi edhe “anën” e saj më të fortë.