(foto+18) Maitland Ward nuk njeh limite .

Filed under: Showbiz |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Për rolet në ekranin e madh të paktë janë ata që e njohin, por në rrjetet sociale ajo ka ndjekës më shumë se të devotshëm.…dhe aktorja amerikane Maitland Ward u rikthye në Snapchat me postime seri për të përditësuar ndjekësit e saj jo të paktë në këtë rrjet social, ku vëmendjen e morën “asetet” e 40-vjeçares.