Demi Rose dhe Abigail Ratchford nxehin festen e pavaresise ….

Filed under: Showbiz |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Demi Rose dhe Abigail Ratchford u bënë bashkë në një seri shkrepjesh “patriotike” për të festuar 4 Korrikun, ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara.

Britanikja Demi, 22 vjeç ndihmoi kolegen e saj, Abigail, 25 vjeç për të festuar 4 Korrikun, ku e para shfaqej me një flamur gjigant britanik dhe e dyta me atë amerikan.

Dy modelet janë “blerjet” e reja të kompanisë së menaxhimit të yjeve, “S66MGMT” dhe pikërisht kjo kompani i bëri bashkë në ditën e Pavarësisë së SHBA.