Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

WhatsApp thyen rekord , ka 1 miliardë përdorues ditorë

Filed under: Informatikë dhe Internet,Shkenca |

WhatsApp vazhdon të rritet. Është çati më i përdorur në botë, dhe ka bërë të ditur se ka arritur një miliardë përdorues ditorë aktivë.

Në shkurt të 2016 kompania, në pronësi të Facebook, bëri të ditur se kishte arritur numrin e 1 miliardë përdoruesve mujor.

Çdo ditë përdoruesit këmbejnë 55 miliardë mesazhe. Fotot e shpërndara përditë janë 4.5 miliardë, dhe 1 miliardë video. Aplikacioni për momentin suportton 60 gjuhë.