Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Twitter sjell “Night Mode” në desktop

Filed under: Informatikë dhe Internet,Shkenca |

Mënyra e natës, e cila quhet Twitternutzer në Android dhe iOS tani është gjithashtu në dispozicion në faqen e internetit Për të aktivizuar, përdoruesit duhet të klikojnë në imazhin e profilit të tyre, dhe “mënyra e natës” mund të ndizet në fund të listës së opsioneve.Funksioni shënohet me simbolin e hënës.Pas aktivizimit, faqja do të shfaqet në hije të errëta. Nëse nuk ju pëlqen estetika e natës, klikoni mbi simbolin e hënës për të rivendosur variantin më të lehtë.