Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Të shikosh çdo gjë të Netflix-it? Ju duhen shumë muaj nga jeta juaj

Filed under: Informatikë dhe Internet,Shkenca |

E keni menduar ndonjëherë sa kohë duhet për të parë gjithçka në Netflix?Sipas një studimi të Universitetit të Leisesterit, do të duheshin 8 muaj për të parë çdo gjë të re të ngarkuar në Netflix vitin e kaluar, duke përfshirë kohën për të ngrënë, për të fjetur, për t’u larë dhe për të përdorur banjën.Shkencëtarët llogarisin 3 274 orë kohë shikimi, duke lënë 30 minuta për secilin nga 3 vaktet e ditës.Sigurisht që një “maratonë” e tillë shikimi do të rrënonte çdo marrëdhënie njerëzore.