Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Planetet ku jeta mund të fillonte si në Tokë

Filed under: Fenomene Paranormale,Shkenca |

Një grup planetësh shkëmborë jashtë sistemit tonë diellor janë përzgjedhur si “vendi më i mirë” për të kërkuar për jetën jashtëtokësore.Planetet të shpërndara nëpër Rrugën e Qumështit kanë një dritë të mjaftueshme ultraviolet në sipërfaqe dhe shtrihen në zonën e banueshme të Yllit të tyre, që do të thotë se mund të ketë ujë në sipërfaqe.

Ata u identifikuan në bazë të intensitetit të dritës të dhënë nga Ylli i tyre, të cilin shkencëtarët e kanë quajtur si një rrugë të re për të gjetur një botë që ka jetë.Ata thonë se planetët e kategorizuar “na sjellin më afër” përgjigjes së pyetjes nëse jemi vetëm ne në univers.