Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Njoftimi i NASA-s, zbulohen 219 planetë të tjerë

Filed under: Shkenca |

NASA njoftoi zbulimin e 219 planetëve të tjerë të mundshëm jashtë sistemit tone diellor, 10 prej të cilëve me përmasat e Tokës dhe të pozicionuar në zonën e banueshme, domethënë në distancën e duhur nga ylli mëmë për të pasur ujë të lëngshëm në sipërfaqe.