Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Në shitje faqja e famshme e hostimit, One.Com

Filed under: Informatikë dhe Internet,Shkenca |


Faqja e famshme në botë për blerjen e domenëve, One.Com është në shitje.Kompania e cila është blerë para dy vitesh për 668 milionë dollarë është ofruar në shitje për një çmim me marrëveshje.One.com ka 1.5 milion konsumatorë kryesisht në Evropën Veriore.