Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Instagrami së shpejti mund të ketë video dhe voice call

Filed under: Informatikë dhe Internet,Shkenca |

Instagrami filloi si një aplikacion i thjeshtë për ndarjen e fotove, por gjatë rrugëtimit të tij u pasurua gjithmonë e më shumë me tipare të reja. Tani duket se Instagram mund të fusë një opsion tjetër shumë të dobishëm.

Aludohet se tre ikona të tjera do të zenë vend: call, video call dhe action call. Sipas thashethemeve ky ndryshim do të vijë shumë shpejt por Instagram refuzoi të komentonte apo të jepte një deklaratë zyrtare.

Nëse ky ndryshim do të ndodhë Instagram praktikisht do të jetë njësoj me snapchat pasi në këtë moment e vetmja gjë që i diferencon është mundësia për të biseduar në telefon apo me video