Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Instagram sfidon YouTube me IGTV

Filed under: Informatikë dhe Internet,Shkenca |

Tanimë mund të postoni video në Instagram më të gjata se 1 minutë. Kjo është risia e re që sjell gjigandi i rrjeteve sociale, falë IGTV.

IGTV është si një aplikacion më vetë, pjesë e aplikacionit kryesor. Me këtë risi Instagram pretendon të sfidojë YouTube, por ndryshe nga kjo e fundit, IGTV është vetëm për video vertikale, full screen.

Instagram TV është e lidhur me llogarinë personale kryesore të Instagramit. Nëse hapni një llogari, do të shfaqet ngjitur me Story Highlight. Risia e re është e ngjashme me ‘live videos’, vetëm se janë vertikale dhe mund të lihen komente.