Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Shqiptarët të çmendur pas Facebook-ut

Filed under: Informatikë dhe Internet |

shqiptaret-1-752x440Shqiptarët përdorin masivisht Facebookun krahasuar me rrjetet e tjera sociale. Sipas raportit të fundit të StatCounter për rrjetet sociale në vendin tonë, 96.46% e shqiptarëve përdorin Facebook.Përdoruesit e Twitter janë shumë të pakët në vendin tonë, vetëm 1.24% ndërsa po kaq befasuese është dhe numri i ulet i përdoruesve të You Tube dhe LinkedIn.Në foton e mëposhtme shihet diferenca e përdorimit të rrjeteve sociale.statcounter-social_media-al-monthly-201603-201703-1024x576