Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

I riu nga Gjilani punesohet nga Facebook , menaxhon Kosoves .

Filed under: Informatikë dhe Internet,Shkenca |


Madje mund të thuhet lirisht që janë një pjesë e pa ndashme e jona.Rrjetet sociale sot janë pjesë e jetës tonë.Madje mund të thuhet lirisht që janë një pjesë e pa ndashme e jona.Ajo që mori vëmendje ditët e fundit është që Facebook përzgjedhi një të ri nga Kosova që të jetë pjesë e saj.Media ka mësuar që ky rrjet social ka kontaktuar të riun nga Gjilani Leonard Abdullahu.Ai njihet si Leo Unik, dhe është fatlum që Facebook e ka zgjedhur që pikërisht ai të jetë pjesë e saj që të përfaqësoj Kosovën që të jetë pikë kyqe për moskeqpërdorim, intervenimin, sigurimin dhe mbrojten e shumë gjerave të tjera per Account-at tanë në Facebook.