Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gjeniu i matematikës

Filed under: Filozofi psikologji sociologji,Intervista,Shkenca |

Është vetëm 15 vjeç dhe mund të quhet gjeniu shqiptar i matematikës. Edhe pse familja nuk ka patur mundësi ta çojë në shkollë apo kurse private, Rei Dunja vjen vetëm me çmime nga olimpiadat ndërkombëtare të matematikës.Madje në Slloveni, ai u ftua që të ndjekë universitetin pa përfunduar ende gjimnazin.