Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

VIDEO/ Të gjithë e hani këtë çokollatë,por ja si prodhohet Snickers

Filed under: Shendeti |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.netA keni menduar ndonjëherë sesi bëhet një ndër çokollatat më të shitura në botë Snickers. Në një video të publikuar në Youtube, shpjegohet procedura e përpunimit të Snickers.

Së pari, përpunohet shtresa me kikirikë ku përzihet për disa orë më lëngun e karamelit, më pas futet në frigoriferë për disa orë e më pas i vendosët shtresës së parë, e cila paraprakisht përpunohet më Kakao dhe qumësht.