Shëroni thembrat e plasaritura vetëm me 2 përbërës

Filed under: Shendeti |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Thembrat e plasaritura janë një problem i zakonshëm që shkaktojnë dhimbje dhe japin një pamje jo të bukur. Ndaj nuk duhet ta neglizhojmë këtë pjesë të trupit, por t’i kushtojmë kujdes maksimal.

Nuk është e nevojshme të paguani për trajtime të shtrenjta në qendra estetike pasi këtë problem mund ta zgjidhni vetëm me dy përbërës nga kuzhina.Përbërësit
Gjysmë litri qumësht
2 qese sodë buke

Përgatitja:
Në një enë përzieni gjysmë litri qumësht me 2 qese sodë buke. Lërini këmbët tuaja të qëndrojnë në këtë përzierje dhe prisni rezultatin. Megjithëse mund t’iu duket e çuditshme kjo metodë është efektive dhe shumë kurative.