Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kujdes me produktet kozmetike në zonën gjenitale

Filed under: Shendeti |

Për çdo vajzë dhe grua higjiena intime ka një vend të veçantë dhe është tejet e rëndësishme.Irritimi i lëkurës së vagjinës natyrisht që shkakton shqetësime apo pakënaqësi.Një gjë shumë me rëndësi është të dini se produktet kozmetike në fakt janë njëri prej shakatarëve kryesor të irritimeve.Kremat për larje, kremat për depilim, sprejët, sapunët, të gjitha këto shkaktojnë dëme apo gjendje jo normale të vagjinës. Vagjina është organ vet pastrues dhe nuk duhet ta ngarkoni me produkte kozmetike dhe kujdes të tepruar, sepse mund të thajë, irritojë dhe dëmtojë organet gjenitale.