Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kozmetika e rrugës, dermatologët: Rrezik për infeksionin, por edhe kancer të lëkurës

Filed under: Shendeti |

Tregtimi i produkteve kozmetike në kushte të pa përshtatshme mund të kthehet në rrezik serioz për trupin tonë.Dermatologia Rudina Thanasi na keshillon qe te bejme kujdes ne perzgjedhjen e tyre.

“Asnjëherë nuk duhet blerë apo mbajtur një produkt kozmetike i ekspozuar në diell, pasi është një produkt i skaduar, ka mbaruar funksioni i tij. Nëse një krem është viskoz, në fakt bëhet fluid dhe ndahet”, thotë ajo.Rreziku i krijuar prej produkteve kozmetike jo të duhura mund të çojë deri edhe në krijimin e infeksioneve të ndryshme në lëkurë, madje edhe të kancerit.