Kjo është dieta që duhet të konsumojnë ish duhanpirësit për të riparuar mushkëritë

Filed under: Shendeti |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Lënia e duhanit është një prej vendimeve më të mira që dikush mund të marrë për jetën e vet. Por pas këtij vendimi duhet të filloni të kujdeseni edhe për organet e trupit të cilat i keni dëmtuar gjatë tymosjes së cigareve. Sipas studimeve konsumi i përditshëm i mollëve dhe domateve në dietën tuaj, ju ndihmon në riparimin e mushkërive.

Sipas studiuesve, ata persona të cilët konsumonin 2 ose më shumë domate në ditë shfaqnin riparim më të shpejtë të mushkërive se ata të cilët nuk e bënin këtë gjë. Funskioni i mushkërive fillon ngadalësimin që prej moshës 30 vjeçare, kështu dieta me ushqime të shëndetshme është mëse e nevojshme.