Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kanceri një sëmundje që po merr mijëra jetë, përdorni këto produkte që të mbroheni

Filed under: Shendeti |

Sëmundjet shëndetësore janë rrezik që i kanosen çdokujt në varësi të mënyrës si ushqehet apo dhe nga faktorë të tjerë. Kanceri është nga ato më të rrezikshmet dhe sado që përpiqemi ta shmangim kjo sëmundje është kërcënuese për jetën.

Kur flitet për shkaktarët kryesorë të vdekjeve në botë, ka shumë mundësi që mendja t’ju shkojë te kanceri dhe sëmundjet e zemrës. Por të shmangur disa sëmundje mund të përdorni dhe produkte të ndryshme ushqimore. Më poshtë do të rendisim disa prej tyre që do t’ju mbrojnë nga kanceri.

Vera e kuqe

Domatet

Boronicat dhe mjedrat

Çokollata e zezë

Kafeja dhe çaji i gjelbër