Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Ja si të përgatisni verën e ngrohtë në këtë atmosferë festash!

Filed under: Shendeti |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net


1 shishe verë të kuqe

60g sheqer dietik(ngjyrë kafe)

1 shkop kanellë

Arrmyshk (levozhga e arrës)

1 portokall

1 fletë dafine

Shërbehet për 6 persona dhe përgatitet për 10 minuta.

Si fillim, në një tigan hidhni verën me portokall, sheqerin dietik dhe dafinën.

Më pas ngroheni në temperaturë të ulët deri sa te jetë tretur sheqeri plotësisht.

Shijojeni për të pare. nesë dëshironi që vera te jetë më e ëmbël, shtoni më shumë sheqer.

Së fundi lëngun e ngrohtë shërbeheni në gota së bashku me kanellën, menjëherë.