Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gjashtë krikëll në javë, mban doktorin larg!

Filed under: Shendeti |

Lajme të mira në këto ditë vere për të gjithë shijuesit e birrës. Konsumi i saj ju bën shumë mirë.
Po, po është e vërtetë, të mban kockat e forta dhe mendjen e mprehtë. Por kjo nuk do të thotë se mund ta ekzagjeroni. E rëndësishme është të mbani mend se rekomandohen 14 njësi në javë, pra 6 krikëll të vogla. Më shumë se kaq konsiderohet e tepruar dhe rrit rrezikun e sëmundjeve të zemrës, mëlçisë etj.