Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Raporti i CIA për Ballkanin, dalin detaje: Shqipëria vend kryesor për trafikun e drogës dhe pastrimin e parave

Filed under: Politike |

Pas bërjes publike të raportit të CIA për ballkanin kanë dalë detaje të reja nga ky raport që është bërë publik nga agjensia e sigurisë amerikane.Në pjesen që ky dokument i përcakton Shqipërisë janë publikuar problemet shumë të rëndësishme me të cilat përballet vendi ynë.Në raport thuhet se Shqipëria është:

Një pikë aktive për tranzitin e drogave nga azia jugperëndimore,Rrrugë ballkanike për tranzitin e hashashit dhe kanabisit dhe pjesërisht kokainës nga Amerika e Jugut e destinuar për Europën Perëndimore
Burim kryesor për prodhimin e kanabisiit Organizata aktive shqiptare të narkotrafikut të shpërndara në Europë