Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Perse u hoq nga qarkullimi kjo video e Sokol Olldashit ?

Filed under: Politike |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Vellai i Sokol Olldashit ka postuar kete video ne faqen e tij ne facebook duke thene se kjo video eshte hequr nga qarkullimi . Lind pyetja : Mos valle Sokol Olldashi ka folur me shume sec duhet per blerjen e votave ? Kujt nuk i pelqeu kjo deklarate e Olldashit ne parlament ? Duke ardhur tek reforma ne drejtesi, e cila mesa duket do beje ate qe deklaroj Olldashi : Ne parlament nuk mund te rrine dhe bleresit dhe deputetet ne nje salle .