Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kryetari i Omonias provokon Shqipërinë

Filed under: Politike |

Leonidas Papas shkruan në faqen e tij në facebook për Autonominë e Vorio Epirit. Ai shkruan që Shqipëria e ndryshon historinë, sepse sipas tij data 17 shkurt është ditë feste për të gjithë grekët e jugut.

“Ky njeri që shkruan për Autonominë e Vorio Epirit jeton në Sarandë dhe është dora e dytë e Vangjel Dules”, Një shpallje e tillë duhet ndjekur penalisht, pasi është thirrje shoviniste që cënon integritetin territorial të Shqipërisë.