Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kreu i Kishës Ortodokse serbe: Kosova është Jerusalemi i Serbise

Filed under: Politike |


Kreu i Kishës Ortodokse Serbe, patriarku Irinej, mendon se Kosova është Jerusalemi serb nga e cila nuk do të heqim dorë kurrë.Patriarku serb ndër të tjera beson se Rusia në kohë të vështira do ta ndihmojë gjithmonë Serbinë të ruajë Kosovën, raporton “Beta”,“Rusët janë popull i madh dhe fuqishëm, ne jemi të vegjël, por fatmirësisht gjithmonë barkën tonë e kemi lidhur me anijen e madhe ruse”, është shprehur sot patriarku i Kishës Serbe.Ndër të tjera, patriarku Irinej mendon se Serbia sot është në pozitë shumë të vështirë po që kjo gjë mund të ndryshojë me ndihmën e Rusisë.