Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hoffman: Rama duhet të shkojë në Beograd

Filed under: Politike |

Ambasadori gjerman në Tiranë, Helmut Hoffman, këshillon kryeministrin Rama të realizojë vizitën e tij të planifikuar në Serbi. Pas ngjarjeve të ndodhura në ndeshjen e futbollit mjes dy vendeve, vizita e kryeministrit shqiptar në Beograd është vënë në pikëpyetje.  Ndërsa kryeministri nuk është shprehur i qartë në se do të shkojë apo jo në Serbi por ka theksuar se politika nuk duhet të ngatërrohet me sportin duke lënë shteg për realizimin e kësaj vizite. Në intervistën për “Zëri i Amerikës”, Rama u shpreh se Shqipëria dhe shqiptarët do të jenë model frymëzimi për rajonin.