Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Hakerat Ruse : Videot e ISIS me prerje koke janë të inskenuara .

Filed under: Politike |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Capture-isis-620x350
Dyshimet për videot e ekzekutimeve të Shtetit Islamik, ekzistonin që prej pamjeve të para të vrasjes së gazetarit amerikan James Foley.Ndërkohë që për të gjitha videot e publikuara deri më tani Departamenti Amerikan i Shtetit ka konfirmuar vërtetësinë e pamjeve.Por grupi i hakerave rusë “Cyber Herkut” thotë se, filmimet e këtilla bëhen në studio filmike.Sipas këtij grupi asgjë nuk është e vërtetë dhe se gjithçka është e inskenuar. Grupi në fjalë thekson se, edhe personi që “pret kokat”, edhe viktima, janë aktorë.