Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Probleme me aplikimet, njoftim i rëndësishëm për Lotarinë Amerikane

Filed under: Lifestyle |

Ambasada Amerikane në Tiranë dha sot një tjetër njoftim të rëndësishëm sa i përket procesit të aplikimit për Lotarinë Amerikane.Ambasada flet për një problem që shumë aplikuesve u shfaqet në momentin që kryejnë procedurat për plotësimin e formularit, dhe bën apel ta provoni më vonë ose të dërgoni pyetje në “Pyet Anën”.
Mesazhi i Ambasadës se SHBA
Departamenti i Shtetit është në dijeni që disa aplikantëve u shfaqet një mesazh gabimi kur përpiqen të kryejnë aplikimin për t’u regjistruar për Programin e Lotarisë DV-2020 ose për të kontrolluar statusin e tyre. Zyrtarët aktualisht po punojnë për të rregulluar këtë çështje. Nëse hasni një problem gjatë procesit të aplikimit për Lotarinë, lutemi provojeni më vonë. #pyetanen