Ndryshon taktika , Ja si do fotografohet vota me pajisjet e reja

Filed under: Lifestyle |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Policia ka dhënë pak më parë alarmin se në disa zona janë shpërndarë aparate për fotografimin e votës.
Nga këto fotografi duket se kamerat janë të maskuara si orë dore apo çelës makine, dhe mund të kryejnë fotografimin e fletës së votimit. Policia ka deklaruar se do ndëshkohet ashpër çdo person që kryen krime elektorale.Ende nuk dihet se kush i ka shpërndarë këto pajisje të sofistikuara.