Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Lista me 17 qytetet më të rrezikshme në Europë

Filed under: Lifestyle |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

kieva
Siguria personale është një nga kushtet kryesore për të pasur një jetë kualitative në një vend.
Mercer, ka realizuar indeksin për qytetet më të sigurta për të jetuar dhe për të punuar, ndërsa ka bërë edhe renditjen e 17 qyteteve më të pasigurta për të jetuar në Evropë, shkruan Independent.Pjesë e kësaj përfshihen mungesa e sigurisë, dhe rreziku edhe nga sulmet e mundshme terroriste.Sipas kësaj renditje, Kievi i Ukrainës prin për pasiguri, i pasuar nga Beogradi dhe Athina. Prishtina dhe Tirana nuk bejne pjese në mesin e 17 qyteteve më të rrezikshme për të jetuar.

Këto janë 17 qytetet më të pasigurta për të jetuar:
1. Kiev- Ukrainë
2. Beograd- Serbi
3. Athinë-Greqi
4. Sofia-Bullgari
5. Budapest-Hungari
6. Madrid-Spanjë
7. Roma-Itali
8. Riga-Lituani
9. Zagrebi-Kroaci
10. Bukureshti-Rumani
11. Londra-Angli
12. Paris-Francë
13. Varshava-Poloni
14. Tallin-Estoni
15. Belfast-Irlanda Veriore
16. Barcelona-Spanjë
17. Milan-Itali