Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Konkurrenca për organizimin e dasmave, Alketa Vejsiu: Secili konkurron me veten

Filed under: Lifestyle |

‘Geraldina Sposa’, ‘Ami Event’ dhe ‘Class by AV’, janë tre kompanitë më të suksesshme të organizmit të dasmave në Shqipëri dhe sigurisht që konkurrenca mes tyre është shumë e madhe.

Drejtuesja e “Class”, Alketa Vejsiu, ka treguar se mes miqsh nuk ka konkurrencë pasi secili garon në rradhë të parë me veten.“Foto historike! Konkurrenca nuk ekziston për aq kohë sa secili konkurron me veten! Çdo gjë për dashurinë dhe dashuri për të gjithë”! Kush është kundër ose të flasë tani, ose të heshtë përgjithmonë”, shkruan Alketa.