Poezia “Saharaja” e Vilson Blloshmit

Filed under: Letersia |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Në vijim të postimit tjetër, kjo është poezia “Saharaja” e Vison Blloshmit, e cila u konsiderua si vepër penale e “agjitacionit e propagandës për dobësimin dhe minimin e pushtetit popullor. I takon viteve 1973-1974.