Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fotot e rralla: Shqipëria e Madhe në sytë e Italisë fashiste më 1940-1942

Filed under: Arkeologjia |

driniBuletini i përmuajshem i turizmit shqiptar “Drini” nisi të botohej në Shqipëri në vitin 1940, gjatë pushtimit të Italisë fashiste që kishte nisur më 1939.Ai kishte si Drejtor përgjegjës: Dott. F.Tagliarini, ndërsa kryeredaktor S. Shkupin.Fotot e mëposhtme përshkruajnë Shqipërinë që zbuloi Italia dhe mundësitë për të bërë turizëm në të për kohën.10632818_527746957399332_1663221524087608167_n5837_527736684067026_2528963870150039403_n12309491_519550121552349_7434930627351065981_o12191577_510252682482093_3837146315650534831_n11949475_493087377531957_1279255579649479577_n11811362_479616205545741_8596638407495141012_n11040861_468552749985420_7659758449766784542_o