Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zbulohet letra e Komuniteti Musliman , 28 persona të dyshuar për terrorizëm

Filed under: Kronika e zeze |

letra-2--698x445Rreth një vit më parë (17.02.2015) Komunitetit Musliman shqiptar me anë të një shkrese të klasifikuar “Sekret” i dërgonte Prokurorisë së Krimeve të Rënda një listë me 28 besimtarë mes tyre dhe imamë të rëndësishëm të xhamive të kryeqytetit dhe të Durrësit, të cilët duhe të mbahen nën vëzhgim nga autoritet ligjzbatuese pasi përbëjnë rrezik për terrorizëm .

Komuniteti Musliman i kërkon drejtuesit të Prokurorisë së Kriemeve të Rënda të asaj kohe Eugen Beci që “Të merren në vëzhgim këto shtetas që ushtrojnë veprimtari të dhënies së mësimeve fetare të pakontrolluara në Republikën e Shqipërisë. dhe përbëjnë rrezik për terrorizëm.

1.Genci Balla

2.Enes Caushllari

3.Mustafa Kuqi

4.Arjan Lika

5.Ahmet Kalaja

6.Bujar Hysa

7.Aimir Bregu

8.Verdi Morava

9.Erjon Luka

10.Orjon Reci

11.Zeqir Ymeri

12.Elez Myftari

13.Astrit Tola

14.Edmond Balla

15.Hektor Veliaj

16.Fadil Muslimani

17.Dashamir Kalaja

18.Mustafa Terniqi

19.Abaz Shehu

20.Redi Quku

21.Samet Shehu

22.Vedat Kokona

23.Ilir Begasi