Epiri është shqiptar, ja harta që gjendet në muzeun e Athinës

Filed under: Historia e Skenderbeut |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

zks85fHistoriani Arben Llalla ka publikuar një hartë e cila ndodhet në muzeun grek, ku paraqet edhe një detaj mjaft interesant.
Në këtë hartë tregohet qartë që Epiri është shqiptar dhe historiani e ka publikuar si një mesazh për grekët.“Epiri i banuar nga shqiptarët. Kjo hartë gjendjet në muzeun e Athinës. Rikujtesë për grekët” ka shkruar në adresën e tij në Facebook Llalla