Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

“Shqipëria etnike do të krijohet brenda shtatë vjetësh”

Filed under: Historia e Shqiperise |

etnike-1Teoricienë shqiptarë pohojnë se projekti i tyre për Shqipërinë Etnike mund të realizohet pas më pak se shtatë vjetëve të ardhshme.
Bazuar në analizat e veta ata kanë thënë se Evropa e dobësuar nuk do të ketë as forcë dhe fuqi ushtarake që t’iu dalë ndesh kërkesave shqiptare dhe ne vetëm duhet të jemi të durueshëm.Gazeta serbe Vijesti Online, shkruan se Evropa nuk e ka kuptuar se me njohjen e pavarësisë së Kosovës në vitin 2008, në fakt e ka filluar fazën e parë të këtij qëllimi politik të kombit shqiptar.