Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ja si zbritën shqiptarët në Itali në mars të ’91(video)

Filed under: Historia e Shqiperise |

shqiptaret1Me mijëra Shqiptar në vitin 1991 u drejtuan me cfarë mundën drejt portit të Durrësit i cili për herë të parë i kishte dyert e hapura. Nga porti i Durrësit ishin me mijëra shqiptarë qe mbushën anijet dhe u larguan drejt Italisë.https://www.youtube.com/watch?v=9HrhOjP94vY&feature=player_embedded