Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kerkesa e Organizates “Gjergj Kastrioti” per 1 Kombetare 1 Lige Shqiptare merr pergjigje nga Kryeministria e Shqiperise .

Filed under: Ekskluzive |

FullSizeRenderIMG_2584 Organizata “Gjergj Kastrioti” ne date 15.08.2016 i eshte drejtuar me nje leter Kryeministrave Rama dhe Mustafa ,federatave FSHF,FFK si dhe Mediave te shkruara dhe vizive ju kishte kerkuar qe te punohej ne realizimin e bashkimit te sportit ne 1 KOMBETARE 1 LIGE SHQIPTARE . Dhe sot me date 17.10.2016 ka mberritur nje pergjigje nga Kryeministria e Shqiperise ku thuhet : Te nderuar, ne emer te kabinetit te Kryeministrit ju falenderojme per besimin dhe letren qe i keni adresuar kryeministrit z.Edi Rama,kabineti u njoh ne detaje me letren tuaj . Ju sigurojme se qeveria do te ofroje bashkepunim e mbeshtetje me shoqerine civile dhe grupet e interesit per te gjitha problemet e paraqitura nga qytetaret .
Ju falenderojme per sugjerimet tuaja .
Me Respekt Drejtori i marredhenieve me qytetaret .